Fysiotherapie

Tijdens alle sportprogramma’s van NNF Sports wordt de fysiotherapie verzorgd voor BeFootball.Dankzij hen zijn al onze deelnemers altijd in goede handen. Wij zijn dan ook bijzonder trots op de jarenlange samenwerking met deze professionele partner.

BeFootball is gespecialiseerd in fysiotherapie voor voetballers. Bij blessures richten zij zich op een zo spoedig mogelijk herstel in een echte voetbalomgeving. De focus ligt op een zo snel mogelijke behandeling in de context van jouw sport. Ook belangrijk in hun aanpak is dat zij zich richten op de totale voetballers en niet alleen op bijvoorbeeld die ene enkel-of hamstringblessure. Hiermee kent hun werkwijze een preventie aanpak en doen zij er alles aan om de kans op nieuwe blessures te verkleinen. Om die reden biedt BeFootball naast behandeling ook blessure-risico-analyses aan. Na de analyse wordt vervolgens besproken waar voor jou de risicozones liggen en wat je zou kunnen doen om deze te verkleinen.

Ben jij nieuwsgierig naar BeFootball? Of ben jij op zoek naar een fysiotherapeut die jou kan helpen met jouw pijntjes en blessures én verstand heeft van voetbal? Neem dan een kijkje op www.befootball.nl.

befootball_logo-liggend