Fysiotherapie

In 2017 wordt de fysiotherapie tijdens de NNF Challenge Sports verzorgd voor BeFootball. Nadat wij vorig seizoen al konden rekenen op de aanwezigheid van Annemieke van Osch, zal dit jaar de verzorging en fysiotherapie volledig worden verzorgd door BeFootball. Met deze samenwerking tillen we ook dit element van het toernooi weer naar een hoger niveau. Wij zijn dan ook bijzonder blij met deze professionele partner.

BeFootball is gespecialiseerd in fysiotherapie voor voetballers. Bij blessures richten zij zich op een zo spoedig mogelijk herstel in een echte voetbalomgeving. De focus ligt op een zo snel mogelijke behandeling in de context van jouw sport. Ook belangrijk in hun aanpak is dat zij zich richten op de totale voetballers en niet alleen op bijvoorbeeld die ene enkel-of hamstringblessure. Hiermee kent hun werkwijze een preventie aanpak en doen zij er alles aan om de kans op nieuwe blessures te verkleinen. Om die reden biedt BeFootball naast behandeling ook blessure-risico-analyses aan. Na de analyse wordt vervolgens besproken waar voor jou de risicozones liggen en wat je zou kunnen doen om deze te verkleinen.

Ben jij nieuwsgierig naar BeFootball? Of ben jij op zoek naar een fysiotherapeut die jou kan helpen met jouw pijntjes en blessures én verstand heeft van voetbal? Neem dan een kijkje op www.befootball.nl. Ook kan je tijdens de NNF Challenge Sports natuurlijk altijd langs de behandelruimte wandelen voor een persoonlijke kennismaking.

befootball_logo-liggend