Inschrijven

Inschrijven voor het Challenge Sports Summer Camp is uitsluitend mogelijk via Ticketscript en onder de algemene voorwaarden. Het inschrijfgeld bedraagt € 59,99 (exclusief servicekosten) per deelnemer.

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 21 juli 2017 en het zomerkamp biedt plaats aan maximaal 60 kinderen. Als dit aantal is bereikt is, dan is het Challenge Sports Summer Camp vol en is inschrijven via Ticketscript niet meer mogelijk. Vanaf dat moment worden alle nieuwe aanmeldingen geplaatst op een reservelijst. Indien deelnemers onverhoopt uitvallen of de organisatie besluit om een aantal extra plekken beschikbaar te stellen, dan worden de personen op de reservelijst hier chronologisch van op de hoogte gebracht.

Alle deelnemers ontvangen voorafgaand aan het Challenge Sports Summer Camp een (online) spelersformulier. Dit spelersformulier dient uiterlijk woensdag 26 juli volledig compleet ingevuld te zijn. De verplichting hiervoor ligt bij de wettelijke vertegenwoordigers van de deelnemende kinderen.