Nieuws

Coaches gezocht voor het Challenge Sports Summer Camp

Geplaatst by on 10:50 in Nieuws | 0 comments

Wij zijn voor het Challenge Sports Summer Camp op zoek naar een leuke groep (vrijwillige) coaches die tijdens het voetbalkamp de kinderen op een enthousiaste manier willen begeleiden. Spreekt dit jou aan? Neem dan direct contact met ons op.

AANMELDEN ALS COACH

Als coach krijg aan het begin van de dag een team aangewezen. Dit team bestaat uit vier of vijf kinderen. Samen met hen ga jij er Vervolgens een fantastische voetbaldag van maken. Zo coach jij hen tijdens het voetbaltoernooi, stimuleer jij hen om samen te werken én daag jij ze uit om goede prestaties te behalen in het Olympisch Voetbaldorp.

Wij zijn met name voor vrijdag 28 juli en zaterdag 29 juli nog op zoek naar coaches. Mocht jij echter alle drie de dagen willen komen helpen? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Wil jij erbij zijn? Stuur ons dan een bericht via info@nnfsports.nl of geef ons een belletje op 010-7670555.

AANMELDEN ALS COACH

vrijwilligers-cssc-website

Sfeerverslag NNF Challenge Sports Cup 2017

Geplaatst by on 17:39 in Nieuws | 0 comments

Vandaag is het precies één maand geleden dat wij met z’n allen een fantastische editie van de NNF Challenge Sports Cup hebben meegemaakt bij CVV Zwervers. Ondanks dat wij momenteel druk bezig zijn met de voorbereidingen op het Challenge Sports Summer Camp, blikken we met dit sfeerverslag graag terug op deze mooie dag.

De 3e edtie van het toernooi is gewonnen door de mannen van Amsterdamse West-Side, het team van Orry Stoc Promes. Zij versloegen in de finale Sporting Rotterdam, het team van Kenneth Klaverweide, en gingen ervandoor met de wisselbeker. In het sfeerverslag vind je dan ook een interview met Nigel Hasselbaink en Jerghinio Sahadewsing, beiden uitkomend voor de mannen van West-Side.

Van 28 tot en met 30 juli staat het volgende zomerevenement voor de deur, namelijk het Challenge Sports Summer Camp bij NOC Kralingen. Tijdens dit voetbalkamp, staat net zoals tijdens de NNF Challenge Sports Cup, toernooivoetbal centraal. Deze keer richten wij ons echter op jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Nieuwsgierig? Neem dan zeker even een kijkje op www.nnfsummercamp.nl.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste evenementen van NNF Sports? Neem dan ook zeker even een momentje om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ook kan je ons natuurlijk volgen via onze social media kanalen.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF NNF SPORTS

West-Side wint NNF Challenge Sports Cup 2017

Geplaatst by on 10:25 in Nieuws | 0 comments

West-Side wint NNF Challenge Sports Cup 2017

Op zaterdag 17 juni was het tijd voor de 3e editie van de NNF Challenge Sports Cup. Na een spannende finale legden de mannen van het Amsterdamse West-Side, het team van Orry Stoc Promes, beslag op de NNF Challenge Sports Cup. Zij versloegen in de finale Sporting Rotterdam, het team van Kenneth Klaverweide. Hierdoor gingen West-Side er niet alleen vandoor met de wisselbeker, maar wonnen zij ook het prijzengeld van 500 euro.

In totaal zijn er over de hele dag 85 wedstrijden gespeeld waarin de teams zich van hun beste kant lieten zien. Zij streden gedurende de gehele dag om de NNF Challenge Sports Cup. Ook lieten de bezoekers het dit jaar weer niet afweten en waren zij in grote getale aanwezig. Zij keken aandachtig naar de spannende wedstrijden, genoten van de aanwezige’s DJ en droegen op die manier bij aan de heerlijke voetbalsfeer die er heerste tijdens de dag. Ook maakte zij goed gebruik van de Food Area. Deze hadden wij dit jaar hadden uitgebreid met een Hamburgertent, een Churros Kraam, (Surinaamse) catering van Tante Es Express en (Hawaiiaans) schaafijs van Tranquilice Shaveice. Het was dan ook leuk om te zien dat deze elementen goed in de ‘smaak’ vielen.

De derde editie van de NNF Challenge Sports Cup is gewonnen door het Amsterdamse West-Side. Zij overleefden zowel de achtste- als kwartfinales door respectievelijk Playmakers, het team van Derrel Ramdin, en Blackstars, het team van Reginald Duah, met penalty’s uit te schakelen. In een spannende halve finale versloegen zij vervolgens Challende met 1-0 en hetzelfde deden zij in de finale tegen Sporting Rotterdam. Hierdoor eindige Sporting Rotterdam op de 2e plek en hiermee wonnen zij een geldbedrag van 200 euro. Het team van Kenneth Klaverweide bereikte de finale door FC Brazil, het team van Quincy Oostrum en Soccerstars, het team van Luigino Hoyer, uit te schakelen. Het laatstgenoemde team schakelde overigens het thuisspelende team NNF uit door hen met penalty’s te verslaan in de kwartfinale. De kleine finale tussen Challande en Soccerstars werd gewonnen door de mannen Soccerstars met penalty’s. Hiermee pakte het team van Luigino Hoyer de 3e plek en ontvingen zij een geldbedrag van 100 euro. Daarnaast werd de sportiviteitsprijs, een prijs die toegewezen werd door de scheidsrechterscommissie, uitgereikt aan Across Logistics. Zij mogen hierdoor volgend jaar gratis meedoen aan de NNF Challenge Sports Cup.

De prijs voor de beste speler ging dit jaar naar Karim Mossaoui, een speler van Challande. De scouts waren het erover eens dat hij zich in elke wedstrijd onderscheidde met prachtige acties. De prijs voor beste keeper was voor Yassin Roosblad. Mede dankzij zijn vele reddingen wist zijn team, namelijk West-Side, de finale te bereiken én te winnen. De topscoorder van het toernooi werd Jan Hooiveld, een speler van het Groningse Panasz én een bekende naam. Ook in 2015 liet hij zich namelijk al kronen tot topscoorder van het toernooi. Al deze prijswinnaars ontvingen naast een prachtige trofee een waardebon van onze sponsor Sporthuis Pim Doesburg. De prijs voor de beste scheidsrechter ging naar Jan Jung die tot nu alle edities van de NNF Challenge Sports Cup als scheidsrechter aanwezig was.

Ter afsluiting zijn wij super trots op weer een geslaagde editie van de NNF Challenge Sports Cup. Om te beginnen zijn wij zeer dankbaar voor alle teams die dit jaar weer hebben meegedaan. Ook willen we alle bezoekers bedanken die de tijd hebben genomen om het toernooi te bezoeken. Wij hopen dat jullie het allemaal naar jullie zin hebben gehad. Daarnaast kunnen wij natuurlijk niet anders dan alle vrijwilligers te bedanken voor hun tomeloze energie en inzet. Zoals altijd hadden wij er zonder jullie nooit zo een fantastisch voetbalfeest van kunnen maken. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat we elk jaar weer op jullie mogen rekenen en dat jullie onderdeel zijn van onze crew. Ook hopen wij de komende jaren op jullie support te mogen rekenen.

Ben jij nieuwsgierig naar de eerste sfeerbeelden van de NNF Challenge Sports Cup? Neem dan een kijkje in het sfeerverslag dat is samengesteld door Moniek Arends. Hier kom je terecht door op onderstaande foto van West-Side, de winnaar van de NNF Challenge Sports Cup, te klikken. De komende tijd volgen er nog meer foto’s, video’s, interviews en verslagen via onze website en alle andere online kanalen. Houdt deze de komende tijd dus goed in de gaten.

13418812_1111554942270994_8395509064756467802_n

NNF Sports @ Ouwerkerk Notariaat

Geplaatst by on 10:06 in Nieuws | 0 comments

Met NNF Sports​ willen wij de NNF Challenge Sports Cup​ uit laten groeien tot het voetbalfestival van de regio Rotterdam en omstreken. Daarnaast hebben wij nog veel meer plannen. Om die reden is ondernemersadvies altijd welkom. Vorige week ginggen wij dan ook op bezoek bij onze partner Ouwerkerk Notariaat​. Dit was natuurlijk ook direct een mooi moment om deze partner in het zonnetje te zetten. 

Ouwerkerk Notariaat is een notariskantoor dat veel waarde hecht aan persoonlijk contact en helder taalgebruik. Samen met hun klanten brengen zij de wensen in kaart, wijzen zij hen op hun juridische mogelijkheden en leggen zij tot slot alles vast in een (notariële) akte.

Nieuwsgierig naar Ouwerkerk Notariaat? Vergeet dan zeker niet een kijkje te nemen op www.ouwerkerknotariaat.nl. ijkt het je daarnaast leuk om hen persoonlijk te ontmoeten. Zorg dan dat je erbij bent tijdens de NNF Challenge Sports Cup op zaterdag 17 juni bij CVV Zwervers.

NNF Sports @ Albert Heijn Koperwiek

Geplaatst by on 15:41 in Nieuws | 0 comments

Heb jij al gezien dat Andrew tijdens zijn bezoek aan Albert Heijn de Koperwiek​ een pak slaag krijgt met hooghouden? We kunnen alvast verklappen dat dit op een bijzondere manier gebeurt. Check dus snel de video voor één van onze laatste partnerimpressies.

Met meer dan 850 winkels in Nederland is Albert Heijn​ nooit ver weg. Om die reden staan zij graag dicht in de buurt en zijn zij maatschappelijk betrokken. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat zij ook dit jaar weer de heerlijke lunchpakketten tijdens de NNF Challenge Sports Cup​ verzorgen.

Wist jij daarnaast dat zij ook hoofdsponsor zijn van de Erasmus MC – Tour de Rotterdam én dat wij op zaterdag 24 juni meefietsen in de strijd tegen MS? Lijkt het jou leuk om mee te doen? Meld je dan vandaag nog aan via www.tourderotterdam.nl. Wij hopen namelijk dat jij erbij bent.