NNF Cup

transparant-logo1We kennen het allemaal. In mei nadert het einde van de competitie en zit het voetbalseizoen erop. Waar de één nog volop om de prijzen speelt, moet de ander nog alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen. Ook hebben we nog de groep voetballers die slechts hun laatste wedstrijden om de spreekwoordelijke eer spelen. Wat het seizoen je ook heeft gebracht, één ding is zeker. Richting het einde van het seizoen is het weer tijd voor de zomertoernooien en zijn er nieuwe kansen om prijzen te pakken. Het is daarnaast ook een bijzondere tijd van het jaar waarin je vaak met jouw vriendenteam tegen andere vriendenteams speelt.

Met de NNF Cup, oftewel de “No New Friends” Cup, willen we dit gevoel extra benadrukken. Nadat we al jaren met verschillende vriendenteams meededen aan toernooien over het hele land, vonden we dat het tijd werd voor een eigen toernooi. In 2015 werd de NNF Cup dan ook voor het eerst georganiseerd en in 2017 is het alweer tijd voor de 3e editie. We spelen 7 tegen 7 met in totaal 35 teams die strijden om de felbegeerde NNF Cup en de hoofdprijs van 500 euro. Om het vriendengevoel tijdens het toernooi te behouden maken we gebruik van een fair play systeem en zijn er extra prijzen te winnen voor de sportiefste ploeg, beste spelers en beste scheidsrechters.

Op zaterdag 17 juni 2017 is het tijd voor de 3e editie van de NNF Cup en dit jaar kent het toernooi een absolute primeur. Met NNF Sports zijn wij namelijk de samenwerking aangegaan met Challenge Sports. Hierdoor worden zij in 2017 de naamdrager van het toernooi. Wij zijn dan ook bijzonder trots om te vermelden dat de NNF Cup in 2017 wordt omgedoopt in de NNF Challenge Sports Cup.

Heb jij het beste vriendenteam van Nederland? Kom dan tijdens de NNF Challenge Sports Cup laten zien waarom jullie het beste “No New Friends” team van Nederland zijn en schrijf je in!

SCHRIJF JE IN VOOR DE NNF CHALLENGE SPORTS CUP