Partners

challenge-075Challenge Sports

Challenge Sports is in 1993 opgericht en inmiddels één van de meest succesvolste reïntegratiebedrijven in Rotterdam. De afgelopen jaren lieten zij honderden werklozen uit de uitkering stromen naar school of werk. Hiermee helpen zij de gemeente Rotterdam miljoenen besparen aan uitkeringen.

www.challenge-sports.nl

de Jong (website)A. de Jong Groep

A.de Jong Groep is een familiebedrijf, gespecialiseerd in milieu- en energietechnologie. De organisatie bestaat uit vijf werkmaatschappijen die gespecialiseerd zijn in twee productgroepen, namelijk gebouw gebonden klimaatinstallaties en industriële brandersystemen voor verbranding gerelateerde vraagstukken.

www.dejong.nl

010-075010 Autoverhuur

010 Autoverhuur is een autoverhuurbedrijf met kwalitatieve huurauto’s voor zeer gunstige tarieven. Zij beschikken over een uitgebreid, maar vooral ook gevarieerd wagenpark en hebben voor elk transport een oplossing. Bij 010 Autoverhuur huur je dan ook snel en voordelig een auto in de regio Rotterdam.

www.010autoverhuur.nl

flexcraft-075Flexcraft Techniek

Flexcraft Techniek heeft zich sinds 1993 ontwikkeld van een kleinschalig uitzendbureau ontwikkeld tot een specialist in het werven, bemiddelen, uitzenden van technische krachten. Hedendaags zijn zij onderdeel van de Flexcraft Group waar meerdere labels onder vallen zoals Labour Force, Detaned, IFlexS, Aldiver en Aldicare.

www.flexcrafttechniek.nl

Drukzo websiteDrukzo

Drukzo is een internationaal opererend drukbedrijf met haar hoofdkantoor in Rotterdam. Al het drukwerk van Drukzo wordt geproduceerd in hoogwaardige productielocaties die werken volgens de hoogste kwaliteits- en procesnormen. Zo kan Drukzo de hoge kwaliteit die zij nastreven 100% garanderen.

www.drukzo.nl

Verwey Vastgoed (website)Verwey Vastgoed

Verwey Vastgoed is een landelijke beheer en management organisatie voor vastgoedprojecten, winkels, woningen en verenigingen van eigenaren. Binnen de bedrijfsfilosofie van Verwey Vastgoed staan de kernwaarden kwaliteit, verantwoordelijkheid, integriteit, samenwerking, loyaliteit en groei centraal.

www.verweyvastgoed.nl

across-075Across Logistics

Across Logistics is een freight forwarder. De missie van Across Logistics is om hun klanten een zo efficiënt mogelijke oplossing te bieden op het gebied van logistiek, voor zowel zeevracht als luchtvracht. Het team van Across Logistics zet altijd alles op alles om de tevredenheid van de klant te overtreffen.

www.acrosslogistics.com

een-veilig-075Een Veilig Gevoel

Een Veilig Gevoel is marktleider in Nederland op het gebied van camerabeveiliging met beeldopslag in de cloud, een bewezen veiligere manier van opslag dan via een recorder. Als beveiligingsspecialist voorzien wij in de vraag naar verschillende beveiligingsdiensten, zoals bijvoorbeeld camerabeveiliging en alarmsystemen.

www.eenveiliggevoel.nu

Albert Heijn WebsiteAlbert Heijn

Met meer dan 850 winkels in Nederland is Albert Heijn nooit ver weg. Albert Heijn wil namelijk dicht in de buurt staan en is daarom maatschappelijk betrokken. Zo sponsoren zij de NNF Cup en dragen zij zorg voor gezonde lunchpakketten. Ook zijn zij nauw betrokken bij de Tour de Rotterdam die in 2017 op 45 juni plaatsvindt.

www.erasmusmctourderotterdam.nl

PimDoesburg websiteSporthuis Pim Doesburg

Sporthuis Pim Doesburg onderscheidt zich in kwaliteit op het gebied van trainingspakken van onder andere bekende voetbalclubs, keepershandschoenen, voetbalschoenen en sneakers. Hedendaags is het aantal filialen uitgegroeid naar 8 sportwinkels en ook is het mogelijk om op elk moment van de dag te bestellen via de webshop.

www.sporthuispimdoesburg.nl

Gregg (2)Greg Gorré Soccer Management

Greg Gorré Soccer Management is een sportmanagement bureau dat zich richt op de individuele begeleiding van sporters. Het bureau wordt gerund door oud-voetballers die met een ondernemersblik naar de voetbalwereld kijken. De combinatie van ondernemerschap en inhoudelijke voetbalkennis maakt het bureau onderscheidend.

www.gorresoccermanagement.nl

no-suchNo Such Company

Als identiteit gedreven design- en communicatiebureau ondersteunt No Such Company bedrijven die aan de spits van de vooruitgang staan. Zij ondersteunen hen bij het behouden van hun voorsprong door de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van communicatie en design als eerste toe te passen.

www.nosuch.nl

ouwekerkOuwerkerk Notariaat

Ouwerkerk Notariaat is een notariskantoor gevestigd aan de Raadhuislaan in Spijkenisse. Zij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en helder taalgebruik. Het is hun werk om, samen met u, uw wensen in kaart te brengen, u te wijzen op uw juridische mogelijkheden en tot slot alles vast te leggen in een (notariële) akte.

www.ouwerkerknotariaat.nl

websiteBeFootball

BeFootball is gespecialiseerd in fysiotherapie voor voetballers. Bij blessures richten zij zich op een zo spoedig mogelijk herstel in een echte voetbalomgeving. De focus ligt op een zo snel mogelijke behandeling in de context van jouw sport. Ook belangrijk in hun aanpak is dat zij zich richten op de totale voetballers.

www.befootball.nl

Voetbal Rotterdam websiteVoetbal Rotterdam

VoetbalRotterdam is de grootste regionale voetbalwebsite van Nederland. Dagelijks vinden meer dan 20.000 bezoekers hun weg naar de website voor voetbalverslagen, columns, interviews, videobeelden en het laatste nieuws over het amateurvoetbal uit de regio Rijnmond. Deze bezoekers bekijken per maand ruim 4 miljoen pagina’s.

www.voetbalrotterdam.nl

RTV Rijmond websiteRTV Rijnmond

RTV Rijnmond is de regionale publieke omroep voor het gebied Zuid-Holland zuid. Het verzorgingsgebied omvat onder meer Rotterdam-Rijnmond, de Drechtsteden en de Zuid-Hollandse eilanden. De organisatie komt voort uit Radio Rijnmond dat opgericht is in 1983. In 2000 startte TV Rijnmond.

www.rijnmond.nl

RadioCapelleRadio Capelle

Radio Capelle is het enige en unieke radiostation van Capelle aan den IJssel. Dagelijks verslaat Radio Capelle het laatste lokale nieuws. Daarnaast worden regelmatig lokale helden uitgenodigd in de uitzending. Tegelijkertijd bezoekt Radio Capelle ook lokale evenementen en maakt het livé radio in samenwerking met deze evenementen.

www.radiocapelle.nl