Partners 2016

MZC websiteMultizorg Consultancy

Multi Zorg Consultancy is een kwalitatief hoogwaardige thuiszorgorganisatie die (maatschappelijke) betrokkenheid, specifieke maatzorg en kwalitatieve dienstverlening als kernwaarden hanteert. Zij geloven in drempelverlaging en zo lang mogelijk mogelijk ‘je eigen regie in handen blijven houden’ door cliënten.

www.mzorgconsultancy.nl

Drukzo websiteDrukzo

Drukzo is een internationaal opererend drukbedrijf met haar hoofdkantoor in Rotterdam. Al het drukwerk van Drukzo wordt geproduceerd in hoogwaardige productielocaties die werken volgens de hoogste kwaliteits- en procesnormen. Zo kan Drukzo de hoge kwaliteit die zij nastreven 100% garanderen.

www.drukzo.nl

Stichting Ferenc WebsiteStichting Ferenc

Stichting Ferenc zet zich in voor een betere genezing van kinderkanker. Zo verzamelt Stichting Ferenc zoveel mogelijk geld voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Stichting Ferenc steunen kan op diverse manieren, bijvoorbeeld als donateur of met een actie. Elke bijdrage is namelijk welkom.

www.stichtingferenc.nl

La Classe WebsiteLa Classe

La Classe Rotterdam is een populaire kledingwinkel die gevestigd is op de Lijnbaan in het centrum van Rotterdam. La Classe is opgericht door een hechte vriendengroep en is hedendaags één van de meest bekende fashionstore ’s in Rotterdam met een prachtig assortiment aan kleding en accessoires.

www.laclasserotterdam.nl

Verwey Vastgoed (website)Verwey Vastgoed

Verwey Vastgoed is een landelijke beheer en management organisatie voor vastgoedprojecten, winkels, woningen en verenigingen van eigenaren. Binnen de bedrijfsfilosofie van Verwey Vastgoed staan de kernwaarden kwaliteit, verantwoordelijkheid, integriteit, samenwerking, loyaliteit en groei centraal.

www.verweyvastgoed.nl

de Jong (website)A. de Jong Groep

A.de Jong Groep is een familiebedrijf, gespecialiseerd in milieu- en energietechnologie. De organisatie bestaat uit vijf werkmaatschappijen die gespecialiseerd zijn in twee productgroepen, namelijk gebouw gebonden klimaatinstallaties en industriële brandersystemen voor verbranding gerelateerde vraagstukken.

www.dejong.nl

Gregg (2)Greg Gorré Soccer Management

Greg Gorré Soccer Management is een sportmanagement bureau dat zich richt op de individuele begeleiding van sporters. Het bureau wordt gerund door oud-voetballers die met een ondernemersblik naar de voetbalwereld kijken. De combinatie van ondernemerschap en inhoudelijke voetbalkennis maakt het bureau onderscheidend.

www.gorresoccermanagement.nl

Dutch Soccer Tournaments (Website)Dutch Soccer Tournaments

Dutch Soccer Tournaments is een organisatie gericht op het verzorgen van voetbaltoernooien voor voetbalclubs, scholen en universiteiten. Zij plannen en organiseren voetbaltoernooien die aan alle verwachtingen voldoen en staan daarmee garant voor een ultieme voetbalervaring die niet snel vergeten zal worden.

www.dutchsoccertournaments

Optimodal websiteOptimodal Nederland

Optimodal Nederland is een logistieke dienstverlener die zich richt op containervervoer per spoort, weg en water. Optimodal Nederland levert al jarenlang een intensieve en succesvolle bijdrage aan het verminderen van wegvervoer in Europa. De klanten van Optimodal Nederland kunnen dan ook altijd rekenen op een eersteklas service.

www.optimodal.nl

Albert Heijn WebsiteAlbert Heijn

Met meer dan 850 winkels in Nederland is Albert Heijn nooit ver weg. Albert Heijn wil namelijk dicht in de buurt staan en is daarom maatschappelijk betrokken. Zo sponsoren zij de NNF Cup en dragen zij zorg voor gezonde lunchpakketten. Ook zijn zij nauw betrokken bij de Erasmus MC – Tour de Rotterdam die in 2016 op 25 juni plaatsvindt.

www.erasmusmctourderotterdam.nl

PimDoesburg websiteSporthuis Pim Doesburg

Sporthuis Pim Doesburg onderscheidt zich in kwaliteit en exclusiviteit op het gebied van trainingspakken van onder andere bekende voetbalclubs, keepershandschoenen, voetbalschoenen en sneakers. Hedendaags is het aantal filialen uitgegroeid naar 8 sportwinkels en ook is het mogelijk om op elk moment van de dag te bestellen via de webshop.

www.sporthuispimdoesburg.nl

Voetbal Rotterdam websiteVoetbal Rotterdam

VoetbalRotterdam is al jaren de grootste regionale voetbalwebsite van Nederland. Dagelijks vinden meer dan 20.000 bezoekers hun weg naar de website voor voetbalverslagen, columns, interviews, videobeelden en het laatste nieuws over het amateurvoetbal uit de regio Rijnmond. Deze bezoekers bekijken per maand ruim 4 miljoen pagina’s.

www.voetbalrotterdam.nl

RTV Rijmond websiteRTV Rijnmond

RTV Rijnmond is de regionale publieke omroep voor het gebied Zuid-Holland zuid. Het verzorgingsgebied omvat onder meer Rotterdam-Rijnmond, de Drechtsteden en de Zuid-Hollandse eilanden. De organisatie komt voort uit Radio Rijnmond dat opgericht is in 1983. In 2000 startte TV Rijnmond.

www.rijnmond.nl

RadioCapelleRadio Capelle

Radio Capelle is het enige en unieke radiostation van Capelle aan den IJssel. Dagelijks verslaat Radio Capelle het laatste lokale nieuws. Daarnaast worden regelmatig lokale helden uitgenodigd in de uitzending. Tegelijkertijd bezoekt Radio Capelle ook lokale evenementen en maakt het livé radio in samenwerking met deze evenementen.

www.radiocapelle.nl