Challenge Sports Summer Camp

Op vrijdag 28 t/m zondag 30 juli 2017 organiseren wij het Challenge Sports Summer Camp bij NOCKralingenTijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar, staat toernooivoetbal het gehele kamp centraal. Daarnaast wordt het kamp aangekleed met fantastische voetbalcompetities en gaan wij er een onvergetelijk voetbalavontuur van maken. 

Nu slechts voor € 59,99
Dankzij de samenwerking met Challenge Sports kost het driedaagse voetbalkamp slechts € 59,99 per deelnemer. Hierdoor kunnen wij zowel een kwalitatief en hoogstaand voetbalkamp organiseren én is het voetbalkamp betaalbaar voor iedereen.

SCHRIJF JE IN VOOR HET CHALLENGE SPORTS SUMMER CAMP

Challenge Sports Summer Camp
Op het voetbalkamp wordt elke dag toernooivoetbal gespeeld. Het kamp wordt dagelijks afgetrapt om 09:30 uur met een feestelijke loting. Hierdoor wordt duidelijk welke spelers bij elkaar in het team zitten. Deze teams bestaan altijd uit spelers van dezelfde leeftijdsgroep. Zij nemen het tegen elkaar op en strijden om de toernooiwinst van de dag. Dit doen zij onder de enthousiaste begeleiding van onze coaches.

Voetballen is een feest
Het Challenge Sports Summer Camp is een echt voetbalfeest. Het terrein van NOCKralingen wordt omgetoverd tot een Olympisch Voetbaldorp waar de kinderen dagelijks kans maken op prachtige prijzen en trofeeën. Zo is er elke dag een Voetbalquiz en zijn er toffe voetbalcompetities zoals Penalty Shoot-outs, Voetbalsprinten, Back-Of-The-Net Challenges, Vergooien,  Vertrappen, sportieve hindernisbanen en vele andere leuke onderdelen.

Persmomenten & Ceremonies
De kinderen worden elke dag op een fantastische manier in het zonnetje gezet. Dit doen wij onder andere door middel van fotoreportages en video interviews. Ook is er aan het einde van elke voetbaldag een feestelijke ceremonie om 16:00 uur. Tijdens deze ceremonie vindt de dagelijkse prijsuitreiking plaats.

Heerlijk slapen in je eigen bed
Met het Challenge Sports Summer Camp hebben wij ervoor gekozen om geen overnachting voor de kinderen te verzorgen. Dat betekent dat de kinderen dagelijks van harte welkom zijn vanaf 08:45 uur en dat zij na een fantastische voetbaldag opgehaald worden door de ouders/verzorgers.

Samenwerking NOCKralingen
Het Challenge Sports Summer Camp wordt georganiseerd in samenwerking met NOCKralingenDe accommodatie van deze authentieke Rotterdamse voetbalvereniging is op Sportcomplex Toepad in de Rotterdamse deelgemeente Kralingen. Alle activiteiten worden georganiseerd op twee uitstekende kunstgrasvelden en ook alle andere voorzieningen zijn op en top geregeld.

Samenvattend bestaat het pakket voor het Challenge Sports Summer Camp uit:

Wil jij dus ook samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juli? Schrijf je dan vandaag nog in voor het Challenge Sports Summer Camp.